Parfait de căpșuni cu Vin Santo, mascarpone și biscotti

Parfait de căpșuni cu Vin Santo, mascarpone și biscotti
Rețeta parfait de căpșuni cu Vin Santo, mascarpone și biscotti ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 6 porții cu 596 calorii, 9g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână carton double cream, vin santo, Golden caster sugar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 91 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Biscotti & Vin Santo, Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo, și Sparanghel cu Vin Santo Vinaigrette.

Instrucțiuni

1
Așezați biscuiții biscotti într-o pungă de plastic și zdrobiți-i ușor cu capătul unui sucitor, lăsându-i ușor groși. Răsturnați biscuiții zdrobiți într-un castron, stropiți peste Vin Santo și dați-i o agitare. Într-un castron mic, folosiți o furculiță pentru a zdrobi ușor jumătate din căpșuni cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Vin SantoVin Santo
BiscottiBiscotti
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți mascarpone într-un castron mediu, apoi pliați în frisca. În cazul în care amestecul pare prea gros ori printr-un pic de lapte. Într-un vas de sticlă de 1 litru, întindeți jumătate din biscotti înmuiați. Se acoperă cu jumătate din piureul de căpșuni și apoi jumătate din amestecul de mascarpone. Repetați până când ați epuizat totul. Feliați căpșunile rămase și împrăștiați deasupra. Dați-l la frigider, apoi împachetați-l într-un răcitor, deoarece acest desert trebuie servit răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
MascarponeMascarpone
BiscottiBiscotti
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Parfait. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista