Papas Aplastadas (Cartofi Zdrobiți)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Papas Aplastadas (cartofi zdrobiți). Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 874 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, piper, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Papas con Espinacas (cartofi cu spanac), CARTOFI CU SOS DE BRÂNZĂ (PAPAS CHORREADAS), și Cartofi Mexicani Cu Brânză-Papas Con Queso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii în apă ușor sărată 15 minute sau până se înmoaie; se scurge și se răcește ușor.
Gatiti slanina intr-o tigaie medie la foc mediu-mare 3 minute sau pana cand este crocanta.
Îndepărtați slănina, rezervând picături în tigaie.
Adăugați ardeiul gras în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoiul, gătiți încă 1 minut și opriți focul.
Așezați cartofii răciți pe o tigaie ușor unsă cu jeleu. Folosind palma mâinii sau partea netedă a unui ciocan de carne, zdrobiți cartofii (suficient cât să-i deschideți).
Stropiți cu ulei de măsline și presărați chimen, sare și piper. Se acoperă cu slănină, ardei gras fiert și usturoi, ceapă verde și brânzeturi. Se fierbe 5 minute sau până se topește brânza.