Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni

Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni
Căpșuni Panna Cotta cu compot de căpșuni ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Dacă aveți suc de portocale, zară, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni, Smântână Panna Cotta cu compot de căpșuni, și Panna Cotta de fasole de vanilie cu compot de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipamente speciale: 6 (6 uncii) matrite din otel inoxidabil sau ceramica
2
Faceți panna cotta: amestecați căpșunile, laptele de unt și zahărul într-un blender până când sunt foarte netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă printr-o sită foarte fină într-un bol mediu, apăsând tare pe solide și răzuind fundul sitei. Aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Presărați gelatina peste lapte într-un bol mic și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aduceți smântâna la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
7
Se amestecă amestecul de cremă în piure de căpșuni și se toarnă în forme. Forme de răcire, acoperite, până la fermitate, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De CăpșuniPiure De Căpșuni
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Pentru a desface: scufundați matrițele într-un bol mic cu apă fierbinte 2 sau 3 secunde, apoi răsturnați pe farfurii de desert și îndepărtați matrițele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute pentru a se înmuia ușor.
10
Faceți compot în timp ce panna cottas stă: înjumătățiți căpșunile pe lungime dacă sunt mici sau sferturi dacă sunt mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
CompotCompot
11
Bateți împreună sucul de portocale și zahărul superfin într-un bol până când zahărul se dizolvă și adăugați căpșuni, aruncând pentru a acoperi. Puneți compotul deoparte la macerat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Serviți panna cotta cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista