Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni. Această rețetă face 6 porții cu 152 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, lapte, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni, Panna Cotta smântână cu compot de căpșuni, și Panna Cotta de fasole de vanilie cu compot de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați căpșunile, Zara și zahărul într-un blender până când sunt foarte netede, apoi turnați printr-o sită foarte fină într-un castron mediu, apăsând puternic pe solide. Aruncați solidele.
Presărați gelatina peste lapte într-un castron mic și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Aduceți smântâna la fiert într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă.
Bateți amestecul de smântână în pur de căpșuni și turnați în forme. Forme de răcire, acoperite, până la fermitate, cel puțin 8 ore.
Pentru a desface, înmuiați matrițele într-un castron mic cu apă fierbinte 2 sau 3 secunde, apoi inversați Panna cottas pe farfurii de desert și îndepărtați matrițele.
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute pentru a se înmuia ușor.
Înjumătățiți căpșunile pe lungime dacă sunt mici sau sferturi dacă sunt mai mari.
Bateți împreună sucul de portocale și zahărul superfin într-un castron până când zahărul este dizolvat și adăugați căpșuni, aruncând pentru a acoperi.
Serviți Panna cottas cu compot.
Panna cottas poate fi răcită în forme, acoperite, până la 2 zile.
Fiecare porție conține aproximativ 146 de calorii și 3 grame de grăsime.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.