Panini Topiți Ciuperci Sălbatice

Panini Topiți Ciuperci Sălbatice
Panini topiți de ciuperci sălbatice este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 530 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10912 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, brânză elvețiană, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Panini Topiți Ciuperci, Cartofi și ciuperci sălbatice se topesc, și Panini Topiți Cu Ton Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți-le, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați ciupercile, gătind și amestecând ocazional până când ciupercile sunt fragede, 5 până la 7 minute. Se amestecă oțetul balsamic și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Întindeți untul pe două felii de pâine pentru a aroma exteriorul sandvișului. Flip peste o felie și partea de sus cealaltă parte cu brânză, ciuperci saut și mai mult brânză. Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.Grătiți panini, câte două, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista