Pancetta caldă, brânză de capră și salată de spanac

Pancetta caldă, brânză de capră și salată de spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 282 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, sare de mare, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de spanac cu portocale și brânză caldă de capră, Salată De Spanac Cu Portocale Și Brânză Caldă De Capră, și Salată caldă de spanac cu brânză de capră cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți spanacul într-un castron mare. Zdrobiți brânza peste spanac. Gatiti pancetta intr-o tigaie medie la foc mediu pana cand este crocanta, 8-10 minute, amestecand ocazional.
Scurgeți pancetta într-o sită așezată peste o cană de măsurare rezistentă la căldură, rezervând grăsimea topită. Veți avea nevoie de 1/4 cană pentru pansament. Dacă este necesar, adăugați suficient ulei de măsline pentru a face 1/4 cană.
Se toarnă grăsimea înapoi în tigaie și se adaugă pancetta. Când pancetta este din nou caldă, adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde, amestecând ocazional.
Adăugați cimbru și lăsați-l să crape în grăsime timp de aproximativ 10 secunde.
Se adaugă oțetul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti aproximativ 30 de secunde pentru a reduce aciditatea otetului. Ar trebui să vedeți picături mici de oțet dispersate în grăsime.
Adăugați afine uscate și amestecați.
Se toarnă pansamentul peste spanac și brânză. Aruncați pentru a acoperi uniform frunzele și topiți puțin brânza.