Pan-gratar Paillards de rață

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Paillards de rață la grătar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piept de rață moulard, sare, portocale pentru buric și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paillards de pui la grătar acru-portocaliu, Paillards de pui la grătar marinat cu ierburi cu sos de tigaie, și Paillards de pui la grătar cu salată de ierburi și ridichi Sotate.
Instrucțiuni
Trageți pielea de pe rață și tăiați subțire pielea, apoi gătiți pielea cu apă într - o tigaie grea de 10 până la 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când grăsimea este redată și crăpăturile sunt rumenite și crocante, aproximativ 15 minute.
Se scurge într-o sită așezată peste un castron și se rezervă grăsimea topită.
Întindeți crăpăturile pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Îndepărtați licitația din partea inferioară a fiecărei jumătăți de sân dacă este atașată și rezervați pentru o altă utilizare, apoi tăiați membrana argintie din fiecare jumătate de sân. Înjumătățiți fiecare sân pe jumătate orizontal pentru a face un total de 4 bucăți subțiri. Lăsați ușor fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic la o grosime uniformă de 1/4 inch, cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor.
Încălziți tigaia la grătar la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați.
În timp ce tigaia se încălzește, amestecați sare, ghimbir, piper, curry și scorțișoară într-un castron mic.
Presărați fiecare paillard de rață cu 1/2 linguriță de amestec de condimente pe fiecare parte și periați ușor cu puțină grăsime de rață redată. Grătar rață, întorcându-se o dată, 3 până la 4 minute în total pentru mediu-rar, apoi transferați pe o tăietură și lăsați să stea, acoperită lejer cu folie.
În timp ce paillards stau, periați ușor feliile de portocale cu puțină grăsime de rață redată, apoi presărați cu amestecul de condimente rămas. Grill felii de portocale, de cotitură peste o dată, până când doar încălzit prin și grătar semne apar, aproximativ 1 minut total, apoi se transferă cu rață la un platou.
Condimentați crăpăturile cu sare și piper și presărați rață și portocale.
* Disponibil la secțiunea măcelar de multe supermarket-uri și D ' Artagnan (800-327-8246).
Puteți înlocui 2 sâni întregi de rață Long Island dezosați.
Îndepărtați pielea de pe sânii de rață, dar nu înjumătățiți sau bateți. Gatiti sanii 2 minute pe fiecare parte.