Palete De Avocado

Palete De Avocado
Paletele de Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 136 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Dacă aveți avocado, suc de lime, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toțiretetele au 76 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 14 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paletas de Aguacate Y Coco (înghețată de avocado și nucă de cocos), Palete De Porumb, și Paletas de Pay De Lima.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și zahărul la fiert împreună într-o cratiță; amestecați continuu până se dizolvă zahărul. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă amestecul de zahăr-apă într-un blender cu avocado, suc de lămâie și sare; amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul în 10 forme de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Congelați până la solid, dar încă moale, aproximativ 2 ore; introduceți bețișoare de lemn și continuați să înghețați până la ferm, 12 până la 24 de ore.
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista