Paella Vegetală De Primăvară

Paella Vegetală De Primăvară
Rețeta Paella de legume de primăvară ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 518 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pătrunjelul, sarea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Paella De Primăvară-Legume, Paella Vegetală De Primăvară, și Paella Vegetală De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Aruncați bulbi de fenicul, morcovi, napi, cartofi și 1/4 cană de ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
CartofiCartofi
MorcovMorcov
NapNap
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini. Prăjiți până se înmoaie și se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se toacă fin 1/4 cană de pătrunjel și usturoi împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
5
Transferați în castron mic. Se amestecă boia, șofranul și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți 3 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Se adauga rosiile; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
9
Adăugați amestecul de orez și pătrunjel; se amestecă 2 minute. Se amestecă bulion, apă și vin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 15 minute. Se amestecă sparanghelul, fasolea garbanzo și legumele prăjite. Creșteți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit, amestecând des, aproximativ 20 de minute. Condimentează paella cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
ApăApă
OrezOrez
VinVin
10
Transferați pe platou mare.
11
Se presară cu frunze de fenicul și pătrunjel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tempranillo organic Protos cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Protos Organic Tempranillo
Protos Organic Tempranillo
Culoare vișină strălucitoare cu jantă violet. Proaspete, unde fructele de pădure negre și roșii se amestecă împreună cu note picante, ușoare prăjite și cacao din îmbătrânirea butoiului. Senzație foarte netedă și mătăsoasă, taninuri echilibrate și moi.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Revista