Paella De Creveți Cu Șofran

Paella De Creveți Cu Șofran
Saffron creveți Paella ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 2 și costă 3,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 441 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, ardei gras, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Paella de șofran cu creveți, midii și Andouille, Paella Cu Fructe De Mare Șofran, și Paella Vegetală Cu Șofran Și Portocală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie grea, cu laturi de 2 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și ardeiul gras. Gatiti timp de 6 minute pana se inmoaie, amestecand des. Se amestecă usturoiul, șofranul, boiaua și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați bulion și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
4
Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți timp de 12 minute până când orezul este aproape fraged. Cuibărește creveții și mazărea în orez și adaugă 1/4 cană (sau mai mult) din bulion pentru a se umezi. Acoperiți și gătiți până când creveții sunt doar opaci în centru, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
BulionBulion
MazăreMazăre
OrezOrez
5
Servește.
6
Gust
7
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
8
Dieta Mondială cu 5 factori de Harley Pasternak, M.Sc. și Laura Moser. Copyright 2010 de Harley Pasternak, M.Sc. și Laura Moser. Publicat de Ballantine Books. Toate Drepturile Rezervate.Harley Pasternak, M.Sc., a apărut la The Oprah Winfrey Show, The Tyra Banks Show, Access Hollywood, Extra, VH1, e!, și de multe ori pe Today Show. Deține un master în științe în fiziologia exercițiilor și științe nutriționale și o diplomă de Onoare în kinesiologie. De asemenea, este certificat de Colegiul American de Medicină Sportivă și de societatea canadiană de Fiziologie a exercițiilor. Locuiește în Los Angeles, California.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista