Pachete Galbene De Dovlecei, Roșii Și Ceapă

Pachete Galbene De Dovlecei, Roșii Și Ceapă
Pachete de dovlecei galbeni, roșii și ceapă este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 11 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 25. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, dovlecei, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Panglici galbene de dovlecei cu ceapă roșie și parmezan, Dovlecei de vară( verde și galben), usturoi, ceapă, coajă de lămâie, și Roșii Cherry și dovlecei galbeni se sfărâmă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați ceapa în centrul foii de folie (24x18 inci); deasupra cu dovlecei și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
4
Aduceți laturile foliei. Dublu ori de sus și se termină pentru a sigila, lăsând loc pentru circulația căldurii în interiorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Grătar 15 min. sau până când legumele sunt fragede. Deschideți partea superioară a pachetului; presărați legumele cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați să stea 3 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista