Pachete de pui și cartofi dulci în stil thailandez

Coletele de pui și cartofi dulci în stil thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 546 calorii, 52G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Dacă aveți cremă de nucă de cocos, Piept de pui, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supă de nucă de cocos, cartofi dulci și spanac în stil thailandez, Colete cu cartofi dulci și ghimbir, și Colete de cartofi dulci, fenicul și feta îmbrăcate la cald.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Se dizolvă nuca de cocos cremă cu 3 lingurițe de apă clocotită și se amestecă cu o pastă netedă. Se amestecă zahărul, sosul de pește și pasta de curry.
Așezați o bucată mare de pergament de copt pe o foaie de copt. Aranjați cartoful dulce și piperul în mijlocul hârtiei, curățând un spațiu în centru.
Așezați pieptul de pui în spațiu și turnați peste sos. Îndoiți marginile superioare ale pergamentului pentru a forma un sigiliu și strângeți capetele ca un înveliș dulce.
Gatiti la cuptor 25-30 de minute sau pana cand puiul este fiert si legumele sunt fragede. Așezați coletul pe o farfurie sau un castron puțin adânc și deschideți cu atenție.
Se presară coriandru și se strecoară peste niște suc de lămâie, după gust.