Fig și pătrate de migdale ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 134 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smochine, amaretto, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Paleo Migdale Fig Quickbread, Pătrate de migdale II, și Pătrate de mere și migdale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Acoperiți fundul unei tigaie pătrate de 8 inci cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Combinați zahărul brun și următoarele 5 ingrediente (prin ou) într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Adăugați amestecul de zahăr brun, smochine, nucă de cocos și migdale în amestecul de făină; se amestecă până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Migdale
Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
8
Tăiați în 16 pătrate.
9
Combinați zahărul pudră, 2 1/2 lingurițe de apă fierbinte și 1/4 linguriță amaretto într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.