Pătlagină Blinele

Pătlagină Blinele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncăruri laterale, așa că încercați să încercați pătlagină. O porție conține 141 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână plantain, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bacon Pătlagină Blinele, Blinele De Patlagina Dulce, și Pătlagină (Stil Andre) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați plantainele și tăiați-le în treimi; lăsând pielea aprinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2
Așezați bucățile într-o tigaie medie cu apă; acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand carnea este moale, aproximativ 15 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți și curățați plantanele și transferați-le într-un castron mare. Se amestecă până la o consistență netedă și se adaugă praful de copt, sarea, usturoiul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă bine. Folosind mâinile, formați prăjituri mici și subțiri de aproximativ 2 1/2 inci în diametru.
5
Încălziți uleiul în tigaie mare până când este foarte fierbinte. Prăjiți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se servește cu Rundown-ul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista