Păstrăv prăjit cu nuci pecan

Păstrăv prăjit cu nuci pecan
Păstrăvul prăjit cu nuci pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 592 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Big Girls Small Kitchen are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, suc de lămâie, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Păstrăv prăjit cu nuci pecan, Păstrăv sotat cu nuci pecan, și Păstrăv curcubeu cu Chili roșu și nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Doar ia măcelarul să ia capul și coada off, dezosată și butterflied, se usucă de pe ambele părți cu prosoape de hârtie, pentru a primi unt sau ulei sau combo destul de fierbinte, pune carnea de pește cu fața în jos, astfel încât acesta devine rumenit și crocante pe de o parte, apoi o dată fierte prin (atât de subțire durează doar câteva minute), se transferă la o placă carne în sus, apoi se prăjește niște nuci în unt, se adaugă unele lamaie, se toarnă peste pește, apoi patrunjel tocat pentru culoare. Nu e timp deloc.Mi-am amintit un e-mail similar de acum un an despre gătitul patinei cu unt maro caper și, cu sfatul ei, peștele a ieșit perfect. Fără ezitare, am planificat păstrăvul prăjit cu nuci pecan pentru următoarea mea masă. Pentru a-l rotunji în stilul mamei mele, am făcut o salată rapidă de rucola, una dintre verdele ei preferat cu frunze, cu puțin suc de lămâie și niște fasole caneloni pentru mai multe proteine. Peștele a fost delicios, un produs al instrucțiunilor exacte (dacă este puțin flux de conștiință), care, în scopul rețetei mele, au fost rescrise în propoziții complete.Ori de câte ori sunt acasă și mănâncă mamele mele de gătit, eu sunt întotdeauna fericit atunci când placa Im servit este familiar, un produs de toate trucurile ei vechi. Nu că nu-mi place ocazional frunza de escarolă umplută cu orez, dar o prefer când îmi lasă experimentarea. Uneori, noua metodă pe care o recomandă necesită mai multă instruire decât la altele. Dar, cu sau fără un e-mail ca impuls, se simte natural să improvizeze cu mama mea în minte, folosind tehnicile ei, practici, și gusturile pentru a crea plăci care par familiare, experimentale, și dintr-o dată Nou din nou în bucătăria mea.Din bucătăria mea, urându-i mamei la mulți ani, la a ta,Phoebe, bucătarul de sfert de viață**rețete * * păstrăv prăjit cu nuci pecan
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
CannelloniCannelloni
EscarolaEscarola
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
SkateSkate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Face 2 porții
3
Fă-ți prieteni cu negustorul tău de pește și pune-l să pregătească păstrăvul fluturat din peștele întreg. Magazinul de pește va avea probabil fileuri disponibile în carcasă, dar este cu adevărat mai frumos să serviți întregul pește, capul și coada îndepărtate, deschise și dezosate. Asigurați-vă că cumpărați păstrăv curcubeu sau albpăstrăvul de mare este mult mai gros și are o textură și o pregătire foarte diferite decât soiul delicat de apă dulce.Ingrediente2 păstrăv dezosat, fluturat cu capul și coada îndepărtate (fiecare pește ar trebui să fie în jur .75 lb)3 linguri de unt2 linguri de nuci pecan tocate lămâie, suculată1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv FluturatPăstrăv Fluturat
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
PăstrăvPăstrăv
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Uscați filetele cu prosoape de hârtie.Înveliți o tigaie mare cu o foaie subțire de ulei de măsline și topiți 1 lingură de unt la foc mare. Obțineți uleiul / untul frumos și fierbinte (puteți arunca puțină apă în tigaie și puteți vedea dacă sfârâie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați păstrăvul cu carnea în jos și prăjiți până când este fiert și ușor rumenit, aproximativ 2-4 minute. Întoarceți tigaia cu pielea în jos și glisați tigaia pe o farfurie. Se condimentează generos cu sare și se lasă deoparte. Repetați cu bucata de pește rămasă.Când peștele este prăjit, adăugați restul de unt în tigaie și topiți. Se amestecă nucile și se fierbe până se prăjesc ușor. De pe foc, ddd sucul de lămâie (aveți grijă ca acest lucru să nu stropească), rotiți în jurul tigaiei și lingurați peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ornează cu pătrunjel proaspăt și se servește imediat cu pene de lămâie pe lateral.Salată caldă de fasole albă și Rucola
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Pană De LămâiePană De Lămâie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
7
Face 2 Porții
8
Ingrediente1 lingură ulei de măsline1 șalotă, tocată1 cățel de usturoi, tocată1 linguriță oțet alb lămâie, suculată1 linguriță zahăr1 15 oz poate fasole cannelloni, scursă și clătită1 buchet frunze de rucola (sau 5 oz rucola pentru copii)într-o tigaie medie, încălziți uleiul, șalota și usturoiul până când încep să se prăjească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copilul RucolaCopilul Rucola
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
CannelloniCannelloni
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Bateți oțetul, sucul de lămâie și zahărul. Aruncați fasolea în vinetă și lăsați să se încălzească la flacără mică. Când fasolea este încălzită, scoateți-o de pe foc și aruncați-o cu rucola. Se condimentează cu sare și se servește imediat alături de păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
PăstrăvPăstrăv
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateNormal
Gata În4 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Revista