Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper

Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul la grătar cu fasole albă și vinaigretă de Caper. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $7.84 pe portie. O porție conține 946 calorii, 75g de proteine, și 49G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper, Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie, și Sparanghel la grătar cu vinaigretă de Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Gatiti untul intr-o tigaie mica la foc mediu pana se rumeneste, amestecand des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă în ulei, apoi șalotă, oțet, capere și rozmarin. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Subţire-Subţire-
4
Amestecați fasolea, coaja de lămâie și 2 linguri de vinetă în tigaie medie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Perie un pic vinaigrette peste partea de carne de păstrăv; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
PăstrăvPăstrăv
6
Așezați tigaia cu fasole pe marginea grătarului pentru a se încălzi. Păstrăv la grătar, cu carnea în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți păstrăvul; grătar până la fiert, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați păstrăvul în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
8
Se amestecă rucola în fasole caldă; lingură alături de păstrăv. Reîncălziți vinaigreta rămasă; lingură peste păstrăv și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
PăstrăvPăstrăv
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate67
Revista