Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul la grătar cu fasole albă și vinaigretă de Caper. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $7.84 pe portie. O porție conține 946 calorii, 75g de proteine, și 49G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper, Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie, și Sparanghel la grătar cu vinaigretă de Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Gatiti untul intr-o tigaie mica la foc mediu pana se rumeneste, amestecand des, aproximativ 4 minute.
Se amestecă în ulei, apoi șalotă, oțet, capere și rozmarin. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper.
Amestecați fasolea, coaja de lămâie și 2 linguri de vinetă în tigaie medie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Perie un pic vinaigrette peste partea de carne de păstrăv; se presara cu sare si piper.
Așezați tigaia cu fasole pe marginea grătarului pentru a se încălzi. Păstrăv la grătar, cu carnea în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți păstrăvul; grătar până la fiert, aproximativ 2 minute.
Transferați păstrăvul în farfurii.
Se amestecă rucola în fasole caldă; lingură alături de păstrăv. Reîncălziți vinaigreta rămasă; lingură peste păstrăv și fasole.