Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Păstrăvul de lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de file păstrăv curcubeu, pudră de ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Păstrăv Picant De Lămâie, Almondină De Păstrăv De Lămâie, și Păstrăv De Lămâie La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, piperul de lămâie, sarea, cimbru, cayenne și jumătate din coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Coaja De Lămâie
Piper Cayenne Măcinat
Făină Pentru Toate Scopurile
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați sucul de lămâie și coaja de lămâie rămasă într-un vas puțin adânc și înmuiați fileurile de pește timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Înmuiați fileurile de păstrăv în amestecul de făină, astfel încât ambele părți să fie acoperite. Scuturați excesul și puneți fileurile în uleiul fierbinte. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste si pestele poate fi fulgi cu o furculita. Aruncați sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv
Suc De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți din tigaie și scurgeți scurt pe prosoape de hârtie înainte de servire.
Păstrăv în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.