Păstrăvul prăjit întreg cu lămâie și cimbru este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție conține 658 calorii, 70g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $5.97 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Păstrăv Curcubeu Cu Cimbru De Lămâie, Păstrăv Prăjit Cu Mărar Și Lămâie, și Păstrăv întreg prăjit cu lămâie și ierburi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.condimentați cavitatea păstrăvului cu sare și piper și aranjați crenguțele de cimbru și feliile de lămâie într-un strat uniform.Legați păstrăvul transversal cu două bucăți de sfoară de bucătărie, la aproximativ 2 inci distanță. Nu doriți ca sfoara să fie prea strânsă sau fileurile se vor rupe în timp ce gătiți. Frecați păstrăvul cu 1 lingură. ulei, apoi transferați-le pe o foaie de copt din aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstrăv
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Coaceți păstrăvul, întorcându-l o dată, până când este fiert și se rumenesc la exterior, aproximativ 15 minute.Între timp, bateți uleiul rămas cu sucul într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Păstrăv
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți sfoara din păstrăv și tăiați filetele. Rezervați lămâia și cimbru pentru garnitură sau lăsați-le pe unul dintre fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
4
Transferați fileurile în farfurii de servire și stropiți cu uleiul de lămâie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Se ornează cu felii de lămâie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat