Păstârnac fiert cu sirop de arțar și nuci pecan

Păstârnacul fiert cu sirop de arțar și nuci pecan este un fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 227 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, semințe de coriandru măcinate, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Păstârnac lipicios glazurat cu arțar cu nuci pecan, Napi glazurați și păstârnac cu sirop de arțar, și Prăjiți păstârnac cu sirop de arțar și rozmarin.
Instrucțiuni
Încălziți untul o cratiță mică la foc mediu-mare. Când untul se topește și începe să se rumenească, adăugați nucile pecan, chimenul și coriandrul. Amestecați nucile pecan și "prăjiți-le" cu condimentele timp de un minut.
Scoateți nucile pecan din tigaie și puneți-le deoparte.
Adăugați siropul de arțar și dați la fiert. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați păstârnacul într-o tigaie mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți păstârnacul 15 până la 20 de minute sau până când păstârnacul este fraged când este străpuns cu vârful unui cuțit. Notă: de multe ori găsesc că rețetele nu-mi dau suficient lichid cu care să lucrez. Păstârnacul poate varia ca mărime, așa că nu ezitați să adăugați un strop de apă pentru a termina procesul de gătit, dacă este necesar.
Scurgeți orice lichid rămas.
Presărați păstârnacul cu sare și aruncați cu amestec rezervat de sirop de arțar și nuci pecan condimentate.