Pâinea irlandeză cu sifon a mamei

Pâinea irlandeză cu sifon a mamei
Pâinea irlandeză cu sifon a mamei ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 463 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de ou, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 38%. Rețete similare includ Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o farfurie de plăcintă adâncă de 9 inci.
3
Lingură 1 lingură de zară într-un castron mic; așezați restul de 1 cană de zară într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Amestecați stafidele aurii în cantitatea mai mare de lapte de unt și lăsați stafidele să se înmoaie în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Lapte BătutLapte Bătut
StafideStafide
5
Puneți 1 lingură de unt topit în vasul mic cu lingura de zară; se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte. Puneți untul topit rămas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți împreună făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate, turnați untul rezervat și amestecați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Se amestecă oul în amestecul de făină până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
9
Se amestecă stafidele înmuiate cu zară în aluat și se modelează aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
StafideStafide
AluatAluat
10
Așezați bila de aluat în vasul de plăcintă pregătit și bateți ușor aluatul în jos, astfel încât partea de sus să fie ușor bombată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
11
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia două linii încrucișate prin centrul pâinii de aproximativ 1/4 inch adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
12
Periați bine Zara și amestecul de unt peste pâine, introducând amestecul în crăpături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea se rumeneste și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 55 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista