Pâinea de porumb câștigătoare a premiului Malcolm ' s Sweet
Pâinea de porumb dulce premiată a lui Malcolm ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 802 calorii, 17g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză cheddar, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Gust de porumb dulce și fierbinte (premiat ), Chili Premiat, și Chili premiat de Jim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tigaia de tort de 9 inci sau pregătiți tigaia pentru brioșe pentru umplere.
Cu mixer electric setat la viteza medie, crema împreună unt și zahăr până bine amestecate și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă, ardei iute verzi, porumb cremă și brânză rasă.
Se amestecă timp de 30 de secunde la scăzut sau până când ardeii iute sunt distribuiți uniform în întregul amestec.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea. Îndoiți ușor amestecul uscat în amestec umed, având grijă să nu amestecați prea mult. Nu trebuie să rămână făină uscată, dar amestecul ar trebui să fie în continuare cocoloaș. Umpleți tigaia de tort sau forma de briose cu amestec.
Coaceți până când partea superioară a pâinii de porumb este ușoară, maro prăjită și scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 25 de minute pentru brioșe timp de până la 40 de minute pentru tigaia pentru tort.
Transferați tigaia pe suportul de răcire cu sârmă și lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de îndepărtare.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS