Pâinea de ovăz a bunicii

Pâinea de ovăz a bunicii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea de ovăz a bunicii. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 251 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați melasă, zahăr brun, ovăz de modă veche și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâinea de ovăz a străbunicii Gibson, Pâine de ovăz cu miere de floarea soarelui din grâu integral al bunicii, și Fursecurile cu fulgi de ovăz ale bunicii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați apa clocotită, untul, sarea și zahărul. Se amestecă ovăzul; se răcește până la călduț. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă melasa, zahărul brun și 1 cană de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă amestecul de ovăz și suficientă făină rămasă pentru a face un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
3
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Formați fiecare porție într-o minge. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute; se modelează în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
5
Așezați în două unse 9-in. x 5-în. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Se coace la 375 de minute pentru 30-35 de minute (se acoperă ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista