Pâine prăjită franceză cu unt de fructe de pădure

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea prăjită franceză cu unt de fructe de pădure. Această rețetă face 8 porții cu 729 calorii, 10g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mure, zahăr, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Unt De Arahide, Fructe De Pădure Și Banane, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Fructe De Pădure, și Pâine Prăjită Franceză Cu Fructe De Pădure Mixte.
Instrucțiuni
Faceți unturile de fructe de pădure: în loturi separate, bateți câte 2 bețișoare de unt la un moment dat, folosind accesoriul pentru tel. Comutați la atașamentul paletei.
Adăugați fie zmeură, fie mure. Porniți mixerul la foc mic doar aproximativ cinci secunde, suficient de mult pentru ca boabele să înceapă să se amestece/să se despartă, dar nu atât de mult încât să se transforme într-o mizerie. Curățați vasul mixerului și atașamentele și repetați cu alt tip de boabe.Cu fiecare lot, întoarceți amestecul pe o foaie lungă de folie de plastic așezată pe o foaie lungă de folie. Folosiți folia / folia pentru a rula untul într-un cilindru: mai întâi sigilați folia de plastic în jurul cilindrului, apoi fixați folia în jurul acestuia. Răsuciți capetele, aplicând treptat mai multă presiune pe măsură ce vă răsuciți pentru a face cilindrul încordat. Odată ce este un cilindru frumos și îngrijit de folie, puneți-l în congelator timp de 30 de minute pentru a-l solidifica rapid, apoi transferați-l la frigider până când sunteți gata să-l utilizați. Untul ar trebui să fie frumos și ferm. Notă: puteți adăuga puțin zahăr pudră cernut în unt pentru a face mai mult o tartă dulce pentru pâine și brioșe! Pentru toastul francez, totuși, siropul de arțar face lucrurile dulci enough.To faceți pâinea prăjită franceză, tăiați pâinea în felii de 1/2 inch grosime. Într-un vas, amestecați gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate, zahărul, coaja de lămâie și vanilia.
Bateți pentru a combina. Înmuiați feliile de pâine în amestec, acoperind ambele părți, apoi scoateți-le din vas și puneți-le deoparte. Repetați până când toată pâinea este acoperită.
Încălziți tigaia sau grătarul de fier la foc mediu. Sfârâie untul în tigaie când este fierbinte. Gatiti toastul francez pe ambele parti pana se rumeneste, avand grija sa nu ardeti.
Scoateți unturile de fructe de pădure din frigider. Desfaceți un capăt și tăiați felii.
Așezați câte o felie pe fiecare porție de pâine prăjită.
Presărați cu zahăr pudră, dacă doriți, apoi stropiți cu sirop de arțar cald.