Pâine prăjită franțuzească cu zmeură și scorțișoară

Pâine prăjită franțuzească cu zmeură și scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de mic dejun. Această rețetă are 8 porții, cu 493 de calorii , 10 g de proteine și 15 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ai la îndemână ouă, zahăr brun, pâine cu scorțișoară și alte câteva ingrediente, o poți prepara. 607 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă lacto-ovo-vegetariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 57% , acest preparat este solid. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Bețișoare de pâine prăjită franțuzească cu scorțișoară , Pâine prăjită franțuzească cu brioșă Balthazar și Pâine prăjită franțuzească umplută cu banane și cremă de brânză .
Instrucțiuni
Puneți cuburile de pâine într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm. Într-un bol, combinați ouăle, laptele, 180 ml de zahăr brun, scorțișoara și nucșoara; turnați peste pâine. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Presărați migdale peste amestecul de ouă.
Combinați untul și zahărul brun rămas; stropiți deasupra.
Coaceți, fără capac, la 200°C timp de 25 de minute.
Coaceți încă 10 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.