Pâine Plată Cu Rozmarin Crocant

Pâine Plată Cu Rozmarin Crocant
Crisp Rosemary Flatbread este un vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 361 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul de măsline, rozmarinul plus 2 crenguțe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Crisp Rosemary parmezan Flatbread cu Arugulan și migdale / fără Gluten și fără cereale, Pâine Plată Cu Rozmarin, și Pâine Plată Cu Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu o foaie de copt grea pe raft în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina, rozmarinul tocat, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Faceți o fântână în centru, apoi adăugați apă și ulei și amestecați treptat în făină cu o lingură de lemn până se formează un aluat. Frământați ușor aluatul pe o suprafață de lucru de 4 sau 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
RozmarinRozmarin
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
3
Împărțiți aluatul în 3 bucăți și întindeți 1 bucată (păstrați bucățile rămase acoperite cu folie de plastic) pe o foaie de hârtie pergament într-o rundă de 10 inci (forma poate fi rustică; aluatul trebuie să fie subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Periați ușor blatul cu ulei suplimentar și împrăștiați deasupra mici ciorchini de frunze de rozmarin, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se presară cu sare de mare. Glisați rotund (încă pe pergament) pe foaia de copt preîncălzită și coaceți până devine auriu pal și rumenit în pete, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Transferați pâinea plată (aruncați pergamentul) într-un raft pentru a se răci, apoi faceți încă 2 runde (1 la un moment dat) pe pergament proaspăt (nu ungeți sau sareți până chiar înainte de coacere). Rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Pâinea plată poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită complet, apoi păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista