Pâine plată cu roșii uscate la cuptor, rozmarin și Fontina
Flatbread cu roșii uscate la cuptor, rozmarin și Fontinan este un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 78 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, 2 lingurițe de rozmarin, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Fontinan și Kale la cuptor cu roșii uscate la soare, Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și roșii uscate la soare, și Cum se fac roșii de casă uscate la soare (uscate la cuptor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ulei și crenguțe de rozmarin într-un castron mic; cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde.
Lăsați să stea 15 minute. Strângeți ușor uleiul din rozmarin; aruncați crenguțele.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 1/2 cană de făină și drojdie într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați 1/2 cană de apă caldă; lăsați să stea 20 de minute.
Adăugați ulei de rozmarin, 2 căni de făină, 1/2 cană plus 2 linguri de apă caldă, rozmarin tocat și 3/4 linguriță de sare; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 linguriță, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Punch aluat în jos; forma într-o minge.
Așezați direct pe foaia de copt.
Lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci. Aranjați roșiile deasupra pâinii plate, lăsând o margine de 1/2 inch.
Se presară cu brânză; apăsați ușor toppingurile în aluat.
Se presară cu 1/4 linguriță sare.
Coaceți la 500 timp de 10 minute sau până se rumenesc.