Pâine Plată Cu Lămâie
Lemon Flatbread este un vegan rețetă cu 20 de porții. O porție conține 134 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca o pâine, și se face în aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Broccolini + Pâine Plată Cu Lămâie Carbonizată, Kebab de rozmarin-lămâie cu pâine plată, și Praz, Ricotta Și Pâine Plată Cu Lămâie.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand, dizolvați drojdia în 1 3/4 căni de apă caldă (90 până la 105).
Lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Atașați cârligul de aluat și, cu mixerul la scăzut, adăugați ulei de măsline, făină și 4 lingurițe. sare.
Se amestecă până când aluatul este neted, aproximativ 2 minute. (Va fi în continuare destul de lipicios și nu se va îndepărta de interiorul bolului.) Folosind o spatulă sau mâini unse, puneți aluatul într-un castron mare, uns, acoperiți cu un prosop curat sau folie de plastic și lăsați să stea până se dublează în vrac, 1 1/2 până la 2 ore.
Între timp, feliați lămâile cât mai subțire posibil. Aruncați orice semințe. Pune lămâi și 1 lingură. sare într-un castron.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 42
Ulei ușor două 10-cu 15-in. foi de copt. Puneți aluatul în jos, împărțiți-l în jumătate și puneți fiecare jumătate pe o foaie de copt. Aplatizați aluatul cât mai mult posibil, împingând ușor din centru spre exterior. (Aluatul se va trage înapoi spre centru; nu vă faceți griji dacă nu rămâne pe loc.)
Lăsați să se odihnească 10 minute și apoi aplatizați din nou, împingând marginile și colțurile în jos pentru a le ajuta să rămână pe loc (dacă se trage puțin înapoi, este în regulă, dar doriți să faceți aluatul cât mai subțire și plat posibil).
Ridicați feliile de lămâie din sucurile lor și așezați-le uniform peste aluat, presându-le în aluat cât mai mult posibil.
Presărați aluatul cu restul de 2 lingurițe. sare.
Coaceți până se rumenesc și crocant, aproximativ 25 de minute. În timp ce pâinea este încă caldă, tăiați fiecare foaie în 15 bucăți. Se răcește pe rafturi de sârmă.