Cornbread galben ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 5. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 329 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de porumb, laptele de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Pâine de porumb vegană fără Gluten și brioșe cu pâine de porumb (100% cereale integrale), Pâine de zmeură cu unt brun cu pâine de porumb, și Salată de pâine Tex-Mex cu pâine de porumb cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci bine unsă la 450 timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă împreună ou și următoarele 2 ingrediente; se adaugă la ingredientele uscate, amestecand doar până la umezită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigaie fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până la aur.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.