Pâine Franceză Cu Brânză

Pâine Franceză Cu Brânză
Pâinea franceză cu brânză este o vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți brânză ricotta degresată parțial, pătrunjel, strop de piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâine Franceză Cu Ierburi, Pâine Franceză Cu Ierburi, și Pâine Franceză Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente; se amestecă bine. Feliați pâinea pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2
Întindeți amestecul de brânză uniform pe părțile tăiate ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3
Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) timp de 5 minute sau până când pâinea este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Revista