Pâinea Extra Gingery necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 86 cenți pe porție. O porție conține 414 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, ghimbir măcinat, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gingery-brioșe de pâine, Pâine Mașină Gingery Pâine, și Pâine Albă Foarte Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt și făină o tigaie springform de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Se amestecă împreună făina, scorțișoara, cuișoarele, ghimbirul măcinat, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De Pământ
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Într-un castron mare, amestecați zahărul cu ulei, suc, melasă, ouă și ghimbir proaspăt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Melasă
Suc
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă ghimbirul cristalizat. Se amestecă amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți timp de 1 oră sau până când testerul de tort iese curat. Rulați un cuțit în jurul marginii pentru a slăbi tortul și eliberați părțile laterale ale tigaiei.