Portugheză pâine dulce IV ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 2503 calorii, 52G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 232 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ouă, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Pâine dulce Portugheză II, Pâine Dulce Portugheză, și Pâine Dulce Portugheză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă untul și se scurtează; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Puneți zahărul într-un castron foarte mare, turnați laptele peste zahăr și amestecați până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se lasă să se răcească până se încălzește. Într-un castron mic, amestecați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă 12 ouă și amestec de drojdie în lapte și zahăr; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Se toarnă toată făina în amestecul de lapte/ouă/zahăr; se amestecă bine pentru a se combina. Când aluatul s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic; aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră. Se dezumflă aluatul și se lasă să crească din nou până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în șase bucăți egale și formați-l în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Așezați pâinile în tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Într-un castron mic, bateți împreună 1 ou și 2 linguri de apă și periați pe pâinile înălțate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când fundul pâinilor sună gol când este atins.