Pâine dulce Overnite este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această pâine are 510 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, apă caldă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Mallorca: Rulouri Moi De Pâine Dulce Din Puerto Rico, Sweet Hawaiian Mango Drojdie Pâine (Mașină De Pâine), și Coacerea Pâinii: Pâine Cu Drojdie De Porumb Dulce.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, bateți ouăle până devin pufoase. Se amestecă 4 căni de făină, sare, zahăr, lapte, 3/4 cană de unt topit, amestec de drojdie și vanilie. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Drojdie
Ouă
Lapte
Sare
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
4
A doua zi dimineață, dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață făinoasă. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Așezați pâinile în două tigăi de pâine ușor unse de 9x5 inch. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 90 de minute. Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
6
Ungeți pâinile înviate cu 2 linguri de unt topit și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, sau până se rumenesc.