Pâine de porumb dulce
Rețeta Pâine cu porumb dulce este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță o opțiune lacto ovo-vegetariană spectaculoasă pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă face 9 porții cu 248 de calorii , 5 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, lapte, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca o pâine foarte prietenoasă cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce nu este atât de super. Rețete similare includ pâine cu porumb dulce cu miere , brioșe de porumb cu porumb proaspăt și găluște de porumb, șapte și cotija în bulion de porumb cu nucă de cocos .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (205 grade C). Ungeți ușor o tavă pătrată de copt de 8 inci.
Combinați făina, mălaiul, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Amesteca oul, smantana, laptele si untul intr-un castron mic. Îndoiți amestecul de ouă în amestecul de făină până când se umezește; se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată, 20 până la 25 de minute.