Dacă doriți să adăugați mai multe Sud rețete în cutia de rețete, Cizmarul de legume cu pâine de porumb ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, sare, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Cizmar De Pâine Cu Porumb De Vită Condimentat, Pâine De Porumb Vegetal, și Cizmar De Legume.
Instrucțiuni
1
Așezați dovleceii, cartofii, păstârnacul și ceapa într-un 3-qt superficial. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Combinați uleiul, sarea și tarhonul; stropiți peste legume și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
3
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 1 oră sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-o cratiță mare, aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați broccoli și coaja de lămâie. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 2 minute sau până când broccoli este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
6
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și 1/2 cană de lapte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați la broccoli. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
8
Se adaugă la legumele prăjite; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
9
Într-un castron mic, combinați amestecul de copt, făina de porumb, cayenne și laptele rămas până se omogenizează. Aruncați aluatul în 12 movile peste legume fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Coaceți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când toppingul se rumeneste.
Cobbler funcționează foarte bine cu Sherry cremă, vin spumant și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.