Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 547 calorii. Dacă 61 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., pâine de maimuță peste noapte ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, rozmarin măcinat, rozmarin măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Maimuță Peste Noapte, Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, și Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru aluat: în vasul unui mixer de suport cu atașamentul de măturică, bateți gălbenușurile de ou, oul întreg, zahărul, untul și laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați aproximativ 2 căni de făină împreună cu drojdia și sarea; bateți până se umezesc și se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Scoateți atașamentul pentru bici și înlocuiți-l cu un cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați toate, cu excepția a 3/4 cană din făina rămasă și frământați la viteză mică timp de 5 minute. Verificați consistența aluatului și adăugați mai multă făină, dacă este necesar; aluatul trebuie să se simtă moale și umed, dar nu lipicios. Frământați la viteză mică cu 5 minute mai mult sau până când aluatul curăță părțile laterale ale bolului. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată; frământați cu mâna aproximativ 30 de secunde. Uleiul ușor un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați aluatul în castron, ungeți ușor partea superioară a aluatului, acoperiți și lăsați să se dubleze în volum, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați cele 8 uncii de unt nesărat, zahăr brun, rozmarin și stafide. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand untul este topit si zaharul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Umăr
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se toarnă jumătate din topping în fundul a 2 tigăi bundt și se lasă deoparte. Acoperiți și păstrați cealaltă jumătate a toppingului la frigider până a doua zi dimineață.
9
Așezați untul topit și rozmarinul pentru acoperire într-un bol de mică adâncime și amestecați pentru a combina. Odată ce aluatul a crescut, întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Porționați aluatul în bucăți de 1 uncie; rotiți fiecare bucată într-o bilă. (Ar trebui să aveți aproximativ 36 de bile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Rotiți bilele în untul topit și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Împărțiți bilele uniform între cele 2 tigăi bundt. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider peste noapte sau până la 16 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
12
Scoateți pâinea din frigider și puneți-o într-un cuptor care este oprit. Umpleți o tigaie superficială 2/3-plină cu apă clocotită și așezați-o pe raftul de sub pâine. Închideți cuptorul și lăsați pâinea să crească până când arată ușor pufoasă, 20 până la 30 de minute. Odată ce pâinea a crescut, scoateți-o și tigaia superficială de apă din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
13
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
14
Odată ce cuptorul este gata, așezați pâinea pe raftul din mijloc și coaceți până când este ușor aurie deasupra, aproximativ 25 până la 30 de minute sau până când temperatura internă atinge 190 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Așezați toppingul rămas într-o cratiță mică și puneți la foc mediu. Reîncălziți până când amestecul este turnat, aproximativ 5 minute. Cincisprezece minute în coacere, turnați toppingul rămas peste pâine și terminați de gătit. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 5 minute, apoi se inversează pe un platou sau o tăietură.