Pâine de lingură de cartofi dulci pentru practică Ziua Recunoștinței
Sweet cartofi Spoonbread pentru practica Ziua Recunostintei este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de smântână, nucșoară, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine De Lingură De Cartofi Dulci, Pâine De Lingură De Cartofi Dulci, și Caserola Tradițională De Cartofi Dulci De Ziua Recunoștinței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade.
Coaceți cartofii dulci până se înmoaie când sunt străpunși cu un cuțit, 40 până la 45 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, feliați cartofii dulci în jumătate și scoateți carnea într-un castron mediu pentru a se răci complet.Între timp, reduceți căldura la 325 de grade. Într-o cratiță medie la foc mediu combinați făina de porumb, laptele, untul, zahărul brun (dacă se folosește), scorțișoara, cayenne, nucșoara, sarea și apa. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa usor, aproximativ 10 minute.
Lasă să se răcească.Ungeți o tigaie de pâine de 9 inci pe 5 inci. Pune deoparte. Lucrând în loturi, dacă este necesar, puneți amestecul de făină de porumb, cartofi dulci, făină, miere, ouă și smântână într-un robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează; se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți până când lingura este setată și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 50 de minute.
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...