Pâine De Dovleac Fără Gluten

Pâine De Dovleac Fără Gluten
Pâinea de dovleac fără Gluten este o fără lactate mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână dovleac, ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine De Dovleac Fără Gluten, Pâine De Dovleac Fără Gluten, și Pâine De Dovleac Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. ungeți fundul numai cu tigaie de pâine de 9x5 inci sau 8x4 inci cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția chipsurilor de ciocolată, până se amestecă bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se întinde uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți pâinea de 9 inci 55 până la 65 de minute, pâinea de 8 inci 60 până la 70 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește cu aproximativ 2 ore înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista