Pâine de cowboy
Reteta Cowboy Bread se poate face in aproximativ 1 ora si 40 de minute . Această rețetă servește 8. Această pâine are 278 de calorii , 8 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 62% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cowboy Cookies With Pretzels and Raisinettes , Cheesy Cowboy Quesadilla și Cranberry Pumpkin Bread .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați apa, laptele și zahărul.
Presărați drojdia deasupra și lăsați să stea 5 minute să se dizolve.
Amestecați oul și untul în amestecul de drojdie, apoi adăugați sarea, nucșoara și 2 căni de făină.
Se amestecă până se omogenizează totul bine.
Amestecați restul de făină, câte 1/2 cană, până când aluatul se smulge de pe marginea vasului. Se răstoarnă pe o suprafață înfăinată și se frământă timp de 10 minute (fără înșelăciune!).
Pune aluatul intr-un bol uns cu unt si lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Împărțiți aluatul în 8 bile și lăsați să se odihnească încă 20 de minute.
Rotiți fiecare bila la 8 până la 10 inci în diametru.
Încinge o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Prăjiți fiecare dintre bucățile de pâine timp de 30 până la 60 de secunde pe fiecare parte sau până când apar pete maro deschise până la mediu. Păstrați acoperit cu o cârpă umedă sau păstrați într-o pungă de plastic până la servire.