Pâine De Cocos
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 440 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea de nucă de cocos ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ouă, nucă de cocos, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pâine integrală cu banane de nucă de cocos cu Streusel de nucă de cocos, Pâine prăjită cu banane de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos prăjită cu vanilie, și Pâine De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină o tigaie de pâine de 9 pe 5 pe 3 inci, eliminând excesul de făină.
Întindeți 3 căni de nucă de cocos într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch) și prăjiți în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, până se rumenesc uniform, 20 până la 25 de minute. (Urmăriți cu atenție fulgii; marginile ard rapid.) Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 15 minute, apoi se macină într-un robot de bucătărie până la o masă grosieră, aproximativ 40 de secunde (veți avea aproximativ 1 1/4 căni). Lăsați cuptorul pornit.
Amestecați împreună făina auto-crescătoare, nuca de cocos măcinată și ceașca rămasă (neprăjită) nucă de cocos într-un castron mare. Bateți împreună untul și zahărul într-un alt bol cu un mixer electric la viteză medie până când sunt palide și cremoase, 1 până la 2 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Bateți 1 cană de apă în amestecul de făină, apoi adăugați amestecul de ouă, amestecând doar până se omogenizează bine.
Se toarnă aluatul în tigaie, netezind blatul cu o spatulă și se coace în mijlocul cuptorului până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată și blatul este uniform maro, 1 oră până la 1 oră și 10 minute. Se răcește pâinea pentru a se încălzi în tigaie pe un raft, 10 până la 15 minute, apoi se scoate din tigaie și se așează cu partea dreaptă în sus pe raft pentru a se răci complet, cu aproximativ 2 ore în plus.
Tăiați în felii groase de 1 inch.
Pâinea poate fi servită în ziua în care este făcută, dar se feliază mai ușor dacă este păstrată, învelită în folie de plastic, la temperatura camerei 1 zi.