Pâine de afine-portocale cu glazură Grand Marnier

Pâine de afine-portocale cu glazură Grand Marnier
Pâine de afine-portocaliu cu Grand Marnier glazura ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 674 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine de afine-portocale cu glazură Grand Marnier, Pui Fript Cu Glazură Grand Marnier, și Sos De Afine Grand Marnier pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 33
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt două tigăi cu capacitate de 6 căni (sau, dacă faceți mini pâini, unt șase tigăi cu capacitate de 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Cu un mixer electric sau în picioare la viteză medie, smântână unt și zahăr împreună într-un castron mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați ouă pe rând, amestecând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați suc de portocale, smântână, coajă de portocală și vanilie; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
6
Într-un castron separat, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați amestecul de făină și afine la ingredientele umede și amestecați doar până când ingredientele uscate sunt absorbite; nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Se toarnă aluatul în cratițele pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
9
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrele de pâine iese curată, 70 până la 75 de minute pentru pâini mari și 60 de minute pentru mini pâini.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună zahăr pudră și 7 linguri. Grand Marnier. Glazura trebuie să aibă consistența siropului de arțar gros sau a siropului de porumb. Dacă este prea gros, subțire cu o lingură suplimentară. de lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Grand MarnierGrand Marnier
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Sirop De PorumbSirop De Porumb
LichiorLichior
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Lăsați pâinile să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi scoateți și transferați într-un suport de răcire setat pe o foaie mare de copt. Cu o frigăruie subțire sau o scobitoare lungă, faceți găuri adânci în vârfurile pâinilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
FrigaruiFrigarui
12
Stropiți cu glazură Grand Marnier, astfel încât să acopere partea superioară, să curgă pe laturi și să se scurgă prin găuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Lăsați pâinile să se răcească complet, apoi feliați și serviți, sau înfășurați și înghețați (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista