Pâine De Șuncă De Ananas
Pâine de șuncă de ananas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 321 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, lapte, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Hawaiian șuncă și ananas Sliders + VIDEO, Pâine De Șuncă De Ananas, și Pâine De Șuncă De Ananas.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați ouăle, laptele, sosul Worcestershire, pesmetul, 1 linguriță muștar, sare și piper.
Adăugați șuncă și carne de porc; se amestecă bine. Forma în opt chiftele ovale; retrase din circuitul agricol.
Scurgeți ananasul, rezervând 1/2 cană de suc.
Așezați o felie de ananas între fiecare pateu de șuncă. (Refrigerați ananasul și sucul rămas pentru o altă utilizare.) Așezați cu grijă într-un 9-in neîngresat. x 5-in. Pâine pan. Puneți chiftele în jurul ananasului pentru a forma o pâine.
Combinați zahărul brun, muștarul rămas și sucul rezervat; se toarnă o cantitate mică peste pâine.
Se coace, neacoperit, la 350% timp de 1-1/4 ore sau până se rumenesc ușor și un termometru citește 160%, ungându-se ocazional cu amestecul rămas de suc.