Pâine Cu Unt Rumenit Cu Rozmarin
Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1486 calorii, 53G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, frunze de rozmarin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Maro unt ciocolata alba Blondies cu CookieNut unt vârtej, Ravioli de dovleac cu unt rumenit de rozmarin, și Cartofi dulci bătuți cu unt rumenit de rozmarin.
Instrucțiuni
În bolul mixerului electric, puneți apă, lapte uscat, zahăr, ulei, sare și drojdie. Cu atașamentul cu palete, amestecați până se omogenizează bine.
Adăugați 1 cană de făină; bate cu atașamentul paletei pentru a combina.
Adăugați încă 1 cană de făină; bate pentru a combina.
Înlocuiți accesoriul paletei cu cârlig de aluat; creșteți viteza la mediu. Bateți în suficientă făină rămasă până când aluatul este ușor lipicios, dar se îndepărtează de partea bolului. (S-ar putea să trebuiască să adăugați mai mult de 2 1/2 căni de făină în total, dar încercați să nu treceți prea mult). Cu mixerul, frământați 5 până la 6 minute sau frământați 10 minute cu mâna sau până când aluatul este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un vas ușor uns; acoperiți cu folie de plastic ușor unsă.
Se lasa sa creasca la loc cald (80mc. f pana la 85mc. f) pana se dubleaza ca marime, aproximativ 1 ora.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți untul la foc mediu-mic doar până devine maro; pune deoparte. Ungeți ușor tigaia de pâine de 8x4 inci cu spray de scurtare sau de gătit; pus deoparte.
Punch jos aluat. Pe suprafața ușor făinată, întindeți aluatul într-un dreptunghi de 14x9 inci.
Ungeți aluatul cu unt rumenit; se presară cu frunze de rozmarin. Îndoiți 1/2 inch de laturi lungi în sus peste unt. Începând cu 1 latură scurtă, înfășurați aluatul având grijă să păstrați părțile ascunse. Prindeți cusătura pentru a sigila cu degetele ușor umede.
Așezați tigaia; acoperiți cu folie de plastic ușor unsă.
Lăsați să crească în loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră până la 1 oră și 30 de minute.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Îndepărtați folia de plastic; coaceți aproximativ 30 de minute sau până când pâinea este maro aurie și sună goală atunci când este bătută pe fund.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire; se răcește complet, aproximativ 1 oră.