Pâine cu pere II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu pere II. O porție conține 526 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, scorțișoară măcinată, pere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Cu Pere, Pâine Cu Pere, și Pâine Cu Pere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor două tigăi de pâine de 8x4 inch.
În bolul mare de amestecare combinați uleiul, zahărul și ouăle, bateți bine. Se amestecă pere, nuci pecan și vanilie. Într-un alt castron, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, scorțișoara și nucșoara. Se amestecă ingredientele uscate în amestecul de pere; se amestecă bine.
Se toarnă aluatul în cratițele pregătite
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul unei pâini iese curată. Lăsați pâinile să se răcească în tigăi timp de 10 minute înainte de a trece la o grătar pentru a se răci complet.