Pâine Cu Nuci De Portocale De Afine
Pâinea cu nuci de portocale de afine durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 643 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, afine, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o pâine. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Pâine De Afine-Portocale-Nuci, Pâine Cu Nuci De Afine-Portocale, și Pâine Cu Nuci De Afine Portocalii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pre-căldură cuptor la 350 F.
Combinați ingredientele uscate:
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare. Se amestecă merisoarele și nucile tocate pentru a se acoperi cu amestecul de făină. (Acoperirea cu făină va ajuta la suspendarea nucilor și a merisoarelor din aluat și le va împiedica să se scufunde.)
Combinați ingredientele umede: într-un castron separat combinați sucul de portocale, zahărul, untul topit, oul și coaja de portocală.
Adăugați ingrediente umede în uscat:
Se toarnă amestecul de zahăr cu suc de portocale în amestecul de afine cu nuci de făină și se pliază până se omogenizează. (Nu amestecați prea mult!)
Transferați aluatul într-o tigaie bine untă de 8x4 sau 9x5.
Coaceți la 350 de litri F timp de 50 până la 55 de minute sau până când ați terminat (un tester introdus în centru iese curat).
Se răcește în tigaie timp de 10 minute.
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.