Pâine Cu Ierburi De Ceapă
Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea cu ierburi de ceapă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați lapte cald, zahăr, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Focaccia Cu Ierburi De Ceapă, Mașină de pâine iarbă și pâine de grâu Crunch, și Frittata Cu Ierburi Și Ceapă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Adăugați laptele, untul, zahărul, rozmarinul, sarea, mărarul, usturoiul praf, ceapa și 1 cană de făină. Bateți până se omogenizează.
Adăugați făina rămasă și amestecați aproximativ 1 minut.
Transferați într-un vas uns. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Amestecați aluatul în jos, aproximativ 25 de lovituri.
Se întinde într-un 8-in uns. x 4-în. tigaie de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până aproape s-a dublat, aproximativ 15 minute.
Se coace la 375 de minute pentru 40-45 de minute.
Scoateți din tigaie într-o grătar.