Pâine Cu Covrig Cheddar Jalapeno
Această rețetă face 16 porții cu 177 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă 47 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Jalapeno Cheddar covrig pâine ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 57 de minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdia de creștere, zahărul brun, jalapeno și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jalapeno Cheddar Moale Covrig Musca, Câini de covrig jalape 6RO cu sos de bere Cheddar, și Mușcături De Covrig De Șuncă Și Cheddar Cu Muștar Jalape De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele și untul împreună într-o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde până când amestecul începe să fiarbă.
Lăsați amestecul să se răcească la aproximativ 120-130 pe un termometru.Între timp,
Se amestecă zahărul, sarea, 2 căni de făină și drojdia într-un bol de amestecare.
Adăugați amestecul de lapte de 120-130 de grade și amestecați până se omogenizează bine, apoi adăugați treptat făina rămasă până când aluatul este moale, dar nu prea uscat. Dacă ați cântărit făina, probabil că veți folosi totul. Frământați aluatul cu mâna sau mai bine, cu cârligul de aluat al unui mixer de suport, până când este neted și elastic.
Puneți aluatul într-un castron mare cu unt și lăsați să stea, acoperit cu o foaie de folie de plastic, timp de aproximativ o oră sau până când a crescut.Puneți aluatul și împărțiți-l în două secțiuni.
Rulați 1 secțiune într-un fel de dreptunghi ponosit și așezați bucăți de brânză și jalapeno pe el, presându-le în aluat.
Rulați aluatul în sus și în jurul brânzei și ardeilor și formați-l într-o bilă. Repetați cu cealaltă secțiune de aluat.Aduceți la fierbere 3 litri de apă și bicarbonat de sodiu. Fierbeți fiecare pâine timp de două minute, întorcându-vă la jumătate, având grijă să nu se destrame.
Îndepărtați cu o spatulă cu fante. Așezați pâinile pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau bine unsă.
Periați pâinile cu niște ou bătut și presărați cu puțină sare kosher. Dacă aveți unul, luați un aparat de ras și tăiați un "X" frumos prin partea de sus a fiecărei pâini.
Coaceți la 400 de grade F. timp de aproximativ 26 până la 28 de minute.