Pâine Clasică Franceză

Pâine Clasică Franceză
Pâinea clasică franceză este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, drojdie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Medalia De Aur Pâine Franțuzească Clasică, Cărți de bucate clasice: supă de roșii toscane și pâine franceză de casă, și Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Așezați făina și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de 2 ori sau până se omogenizează. Cu robotul de bucătărie pornit, adăugați încet amestecul de drojdie prin jgheabul alimentar și procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați timp de 1 minut suplimentar. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 până la 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți aluatul în jos și formați-l într-o pâine rotundă de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
6
Așezați pâinea pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți aluatul și lăsați să crească 30 de minute sau până se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Descoperiți aluatul și faceți 3 tăieturi diagonale de 1/4 inch adâncime peste partea superioară a pâinii folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Combinați 1 lingură de apă și albuș de ou și periați amestecul deasupra pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
10
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Notă: pentru a face o baghetă, lăsați aluatul de pâine să crească o dată. Puneți aluatul în jos și rotiți-l într-un dreptunghi de 18 x 9 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
BaguetteBaguette
PunchPunch
RolaRola
12
Rulați aluatul începând de la marginea mai lungă, apăsând ferm pentru a elimina orice buzunare de aer; apoi ciupiți cusătura și marginile pentru a sigila. Acoperiți aluatul, lăsați să crească și coaceți conform instrucțiunilor rețetei din stânga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Revista