Pâine Albă Simplă
Pâinea albă simplă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 330 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei vegetal, unt, lapte praf degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pâine Albă Simplă, Pâine albă simplă făcută acasă, și Caesar simplu de fasole albă cu pâine de usturoi din plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Adăugați apa rămasă, laptele uscat, uleiul, zahărul, sarea și 3 căni de făină; bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 3 minute sau până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic, aproximativ 6 până la 8 minute.
Se pune într-un vas uns, întorcându-se o dată pentru a unge suprafața. Acoperiți vasul cu o cârpă umedă.
Se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează în dimensiune, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Formați în pâini.
Așezați în două tigăi unse de 9 X 5 x 3 inci. Ungeți vârfurile pâinilor și acoperiți cu o cârpă umedă.
Se lasă să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 35 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți pâinea din tigăi pentru a se răci pe rafturile de sârmă.
Ungeți cu unt topit sau margarină.