Ou în mijloc
Oul la mijloc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 2 și costă 51 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 256 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei de măsline, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Caserola Mexicană Cu Ouă, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi ștampilați un cerc din centrul fiecărei felii de pâine cu un tăietor de prăjituri de 2 inci și rezervați.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie sau tigaie la foc mediu, adăugați pâinea și rondele rezervate ('Pălării') și prăjiți până când partea inferioară este ușor aurie.
Întoarceți pâinea, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Spargeți cu grijă ouăle și le ușurați în găuri. (Uneori scurg puțin din alb, dar aceasta nu este o regulă.)
Reduceți focul și gătiți până când albușurile sunt setate și gălbenușurile încep să se stabilească, dar sunt încă moi.
Folosind o spatulă, transferați feliile de pâine și ouă pe o farfurie, cu pălăriile peste gălbenușuri și serviți.
Ou în mijloc, de la cum se fierbe un ou, Toate ilustrațiile circulatorul Fiona Strickland, curtoazie Phaidon Press