Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă ouăle murate balsamice ale lui Lance. Această rețetă face 24 de porții cu 103 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Ouă murate Roz gâdilate sau drăguțe în ouă murate Roz, Cireșe Murate Balsamice, și Șalotă murată balsamică.
Instrucțiuni
1
Așezați ouăle într-un capac mare de oală cu apă cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare; scoateți de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă apa fierbinte și se răcește complet sub apă curentă rece; curățați și puneți într-un borcan de sticlă suficient de mare pentru a le ține.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Combinați ceapa, oțetul balsamic, apa, zahărul, usturoiul, boabele de piper, sucul de sfeclă și ardeii iute cayenne într-o cratiță adâncă la foc mare; aduceți la fierbere și scoateți imediat de pe foc. Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă în borcanul de sticlă cu ouăle. Sigilați borcanul cu capacul. Dați la frigider cu 4 până la 5 zile înainte de servire.
Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Ieroboam). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.